Doneer
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Projectcoördinatie en administratie

Projectcoördinator

Sinds augustus 2013 werkt Abrazos Nederland met projectcoördinatoren. De coördinator  heeft vanaf 2016 gemiddeld vier uur per week ter beschikking. De taak van de coördinator  is  het (beleidsmatig en bedrijfsmatig) ondersteunen van de projectleider in Peru. Verder het beleidsmatig ondersteunen  van het bestuur van Abrazos en het vergroten van de financiële middelen. De projectcoördinator moet zichzelf dan ook uiteindelijk terugverdienen en  bijdragen aan het doel dat Abrazos Peru uiteindelijk volledig zelfstandig kan opereren.

Projectcoördinator Nederland Erwin Bosman

Erwin Bosman: Projectcoördinator

Erwin Bosman (1983) heeft na zijn studies bedrijfskunde en psychologie bij diverse zorgorganisaties gewerkt. Momenteel werkt hij voor Yulius KJP en Autisme. Hier heeft hij veel kennis opgedaan over de doelgroep van Abrazos. Erwin houdt zich bezig met het ontwikkelen van beleidsdocumenten, zoals jaarverslagen en meerjarenplannen en is verantwoordelijk voor de fondsenwerving.

Administratie

De financiële administratie in Nederland wordt verzorgd door Cees Laurijsen, Bavel en in Peru door Edgar Carpio Maldonado.