Doneer
[layerslider id=”1″]

In memoriam

In memoriam

in memoriam wiedi-de-kokWiedi de Kok – van Dueren den Hollander

Op dinsdag 12 augustus 2014 is Wiedi overleden. Ze werd 57 jaar. Wiedi heeft haar rol als ambassadeur van Abrazos tot het laatst toe met voor ons bijna onvoorstelbaar veel energie en kracht uitgevoerd. Met haar enorme enthousiasme en creatieve ideeën heeft ze het elk jaar voor elkaar gekregen het belang van ons werk uit te dragen. Daardoor bracht ze grote bedragen voor Abrazos bijeen.

Met de giften die zij realiseerde, o.a. via de bridge-drive, zorgde ze er voor dat een groot aantal kinderen met autisme in Peru de zorg kregen die ze nodig hadden. Wiedi was ook de initiatiefnemer voor het opzetten van het netwerk Vrienden voor Abrazos . Haar idee was dit netwerk te laten groeien, zoals kringen in het water groeien wanneer je daar een steen in werpt. Het was Wiedi die de eerste steen heeft geworpen.  Jouw naam zal altijd verbonden blijven aan Abrazos.

in memoriam beja-lentzBeja Lentz

Op maandag 14 april 2014 overleed Beja Lentz op 60-jarige leeftijd. Vanaf het allereerste begin was Beja betrokken bij Abrazos. De eerste verkennende vergaderingen vonden in haar sfeervolle huis plaats. Zij stond Willeke en het bestuur bij in alles wat maar naar voren kwam. Haar kennis en wijsheid hebben er mede voor gezorgd dat Abrazos uit heeft kunnen groeien tot de professionele organisatie die zij is geworden. Met veel warmte en respect blijft zij in onze gedachten.