Doneer
[layerslider id=”1″]

Organisatie

Organisatie

Abrazos is sinds 2007 actief in Peru en werd lange tijd ondersteund door een Nederlands bestuur. Vanaf 1 januari 2020 ligt de verantwoordelijkheid volledig bij een Peruaans bestuur. Dit Peruaanse bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Willeke Brouwers (oprichtster en directeur van Asocación sin fines de lucro Abrazos, maatschappelijk werker en dienstverlener, Praktische Pedagogische Gezinsbegeleider en deskundige autisme)
  • Secretaris Jolanda Buets (Oprichtster en directeur bij Punto Verde, een recycle en upcycle gallerie, voorheen oprichtster van zowel projecten in Guatamala als van Por Eso in Peru)
  • Penningmeester Liesbeth Kersten, medeoprichter en directeur van een kleinschalig gezinshuis en educatief gemeenschapshuis, voorheen oprichtster en directeur van Pasa La Voz.
  • Bestuurslid Coen Bosch, Eigenaar van de Spaanse talenschool Proyecto Peru.

Het team in Peru wordt geleid door de Nederlandse directeur / projectleider Willeke Brouwers. Het diagnostisch- en begeleidingsteam bestaat uit Peruaanse therapeuten en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het activiteitenprogramma en het realiseren van de gestelde doelen. In Nederland  is een autisme expertiseteam van vrijwilligers beschikbaar. De rol van de experts is meedenken met en adviseren van het team in Cusco met name bij ingewikkelde problemen.

 

Willeke Brouwers, directeur in Peru

Willeke Brouwers, directeur in Peru