Doneer
Nieuws

Hallo! Nijmegen

Published on 8 februari 2017 under 2017

We zijn benaderd door de uitgever van een nieuw blad om voor niemendal te adverteren. We staan binnenkort in Hallo! Nijmegen met ongeveer de volgende tekst:

Wie zijn wij? Stichting Abrazos is een organisatie die expert is op het gebied van diagnose en begeleiding van kinderen met Autisme. We zijn al 10 jaar actief in Cusco in Peru en hebben in die 10 jaar bijna 400 gezinnen geholpen.

Wat is de noodzaak van ons bestaan?` In Peru is autisme onbekend en is de situatie van kinderen met autisme schrijnend. Alleen al in Cusco en omgeving leven duizenden kinderen geïsoleerd. We geven daarom voorlichting aan gezinnen en op scholen: Wat is autisme en hoe kun je daar het beste mee om gaan? We begeleiden deze kinderen en hun gezin: we leren hen elkaar te begrijpen en beter met elkaar te communiceren. Ze krijgen daardoor een betere kans op school, een fijnere gezinssituatie en later een plaats in de maatschappij naar hun vermogen.

Hoe werken wij? Abrazos heeft veel kennis over autisme en maakt gebruik van internationaal erkende aanpak. Het team in Peru bestaat uit Tomas y Alex (4)Peruaanse therapeuten die door ons zelf zijn opgeleid. Dit team wordt vanuit Nederland ondersteund door een team vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in autisme.

We kunnen dit niet alleen.. Het werk dat wij doen kost € 130.000,- per jaar. Ruim de helft van dat bedrag is de komende 3 jaar verzekerd door fondsen. Elk jaar zoeken we er € 30.000 tot  € 60.000 bij. Als je meer wilt weten of zelf een bijdrage wilt leveren kijk dan op www.abrazos.nl of neem contact met ons op via info@abrazos.nl.   Ook kun je donateur worden of rechtstreeks een bijdrage overmaken via de beveiligde website van Geef.nl

Meer info over Hallo! Nijmegen?